Η επαναληπτική Γ.Σ. του Δ.Σ.Κ. που συνήλθε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου ομόφωνα επικύρωσε την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για συνέχιση της αποχής του κλάδου από τα Δικαστήρια μέχρι και την 15.4.2016 . Το πλαίσιο της αποχής παραμένει το ίδιο με την επισήμανση ότι η όποια αίτηση για χορήγηση άδειας θα πρέπει να κατατίθεται στην  επιτροπή αδειών του ΔΣΚ πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την δικάσιμο.
Ανακοινώνεται ακόμη ότι αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί από το Οικονομικό Επιμελητήριο και τον Σύλλογο Λογιστών Κέρκυρας, στο πλαίσιο πανελλήνιας κινητοποίησης,  αποκλεισμός της Α΄ ΔΟΥ Κέρκυρας (παλιά Νομαρχία) από την 07.30 ώρα.


    Η Γ.Σ. του Συλλόγου μας ομόφωνα αποφάσισε την συμμετοχή των μελών στου Συλλόγου μας στην δράση αυτή. Όποιος θέλει, μπορεί, φυσικά, να συμμετέχει από την 07.30 ώρα. Σε κάθε περίπτωση, θα γίνει προσυγκέντρωση των μελών μας στο Δικαστικό Μέγαρο από όπου, σε πορεία, θα μεταβούμε στον χώρο μπροστά από την παλιά Νομαρχία προκειμένου να συμπαραταχθούμε με τα μέλη του Συλλόγου Λογιστών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

        Ο  Πρόεδρος του ΔΣΚ
         ΓΙΑΝΝΗΣ  Γ.  ΒΡΑΔΗΣ