Αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, σας γνωρίζουμε ότι οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τα συνημμένα σε αυτές δικαιολογητικά, για εγγραφή στο Μητρώο εκτελεστών διαθηκών, εκκαθαριστών, διαχειριστών κοινωφελών περιουσιών ή ιδρυμάτων και κηδεμόνων σχολαζουσών κληρονομιών έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 31η Οκτωβρίου 2016, προκειμένου, να περιληφθούν στην επιλογή με δημόσια κλήρωση, που θα διενεργηθεί από την Α.Δ.-Π.Δ.Ε.&Ι. τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω σχετική εγκύκλιο της Γεν.Δ/νσης Δημ.Περιουσίας του Υπ.Οικονομικών, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει.
Η αίτηση, με τα σχετικά δικαιολογητικά, τόσο για τα φυσικά, όσο και για τα νομικά πρόσωπα, κατατίθεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Υπουργείο Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, Γεν.Δ/νση Δημ.Περιουσίας & Κοινωφελών Περιουσιών, Δ/νση Κοινωφελών Περιουσιών, Πειραιώς & Κολωνού 2, Αθήνα Τ.Κ. 104 37.
Η σχετική αίτηση, βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας ΔημόσιαςΠεριουσίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www1.psis.pr/pspp/portal/el/epprafa/5

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση όλων των μελών σας.

ΜΕ Ε.Γ.Γ.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ


ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΑΚΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
 
Πάτρα, 09.09.2016

Αριθ. Πρωτ.:139623
 

Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 28 Τ.Κ. 26441
Πληροφ: Καλλίτσης Νίκος Τηλ.: 2613-600185
ΠΡΟΣ:

Όπως πίνακας αποδεκτών
 
Fax.: 2613-600186
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.