Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Όπως μάς ενημέρωσαν από το Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων, η ιστοσελίδα ανάρτησης deltio.tnomik.gr βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω κυβερνοεπίθεσης. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί σχετικά, ώστε α) να αποκατασταθεί η βλάβη, β) να διασφαλιστεί η λειτουργία της ιστοσελίδας για χρήση από τους πιστοποιημένους χρήστες και γ) να εντοπιστούν οι δράστες.
Μέχρι να δρομολογηθούν οι ενδεδειγμένες ενέργειες από τους αρμοδίους και να δοθούν κατευθύνσεις προς την Υπηρεσία, η ιστοσελίδα θα παραμένει εκτός λειτουργίας. Η μέχρι τώρα ενημέρωσή μας είναι ότι η λειτουργία της ιστοσελίδας θα αποκατασταθεί εντός της ημέρας.
Από τον ΕΦΚΑ-ΤΑΝ  και το αρμόδιο γραφείο Δ.Δ.Δ. θα εκδοθούν βεβαιώσεις για αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, ώστε να καλυφθούν νομικά όσοι χρήστες - καταχωρητές ΔΕΝ κατάφεραν να αναρτήσουν κείμενο επί ποινή ακυρότητας.
Υ.Γ. Αναρωτιόμαστε, υπάρχει άραγε πρόβλημα και για τη νομιμότητα της δια-δικασίας, δηλ. της διενέργειας πλειστηριασμών αυτή την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017; Στο ερώτημα αυτό θα λάβουμε όλοι απάντηση, μετά από σχετική έρευνα και μελέτη των νομικών μας συμβούλων.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας