Σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας, (1ο όροφο), ξεκινά το  2o SUMMER LAW SHOOL ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018.
  Μετά τη Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του ομότιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών Βασίλειου Χριστιανού με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση 60 χρόνια μετά».  Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.
Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό.
  Το 2ο Summer School 2018 επί θεμάτων δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνεται στην Κέρκυρα από τις 23 έως τις 28 Ιουλίου με συνδιοργανωτές τον σύλλογο αποφοίτων Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) και το Εργαστήριο Νομικής Οικονομικής Πολιτικής και Τεχνικής Μετάφρασης (ΕΝΟΠΟΤΕΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου.
  Συμμετέχουν 40 νέοι δικηγόροι από όλη την Ελλάδα και απόφοιτοι του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Οι διδάσκοντες εργάζονται ως δικαστές και υπάλληλοι στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε πανεπιστήμια της Ευρώπης και σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Υποστηρικτές αυτής της σημαντικής διοργάνωσης στη κοσμοπολίτισσα  Κέρκυρα είναι φέτος ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, η εταιρεία Voltalia Greece A.E., οι νομικές εκδόσεις ΣΑΚΚΟΥΛΑ Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας.