Συγχαίρω θερμά τους Δικηγόρους Κέρκυρας-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ.κ. Νίκο Δένδια, Αλέκο Αυλωνίτη και Δημήτρη Μπιάγκη που εκλέκτηκαν χτες βουλευτές Αθήνας ο Νίκος και Κέρκυρας ο Αλέκος και ο Δημήτρης  με τρία διαφορετικά κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ΚΙΝΑΛ.

 Για μένα και για τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας είναι μεγάλη χαρά και τιμή το γεγονός αυτό, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.

  Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε καλή συνεργασία και με τους τρείς  για τα καυτά προβλήματα της Κέρκυρας,  για τα γενικά και ειδικά θέματα απονομής δικαιοσύνης , με διαφάνεια στο δημόσιο βίο αλλά και για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων των Δικηγόρων που είναι στυλοβάτες του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Συγχαίρω επίσης τους Δικηγόρους Κέρκυρας κ.κ. Έφη Τσαγκαλίδου και Σπύρο Σαββανή για τη συμμετοχή τους και τον αγώνα τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΜΕΡΑ 25-Βαρουφάκη  αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια και στον βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανο Γκίκα για την εκλογή του και πιστεύω σε καλή συνεργασία και με τον Στέφανο.

Γιώργος  Καλούδης

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας