Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών με την επωνυμία «Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Πάτρας – ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Π. «ΠΑΤΡΕΑΣ» του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών σε συνεργασία με την “TOOLKIT COMPANY”.

Αγαπητοί κύριοι/κυρίες,

Το πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών «MASTERING MEDIATION” «ΔΙΑΠΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ» θα διεξαχθεί από τις 11-19/9/2020 (80 ώρες, 9 ημέρες, το ωράριο ενδέχεται να μεταβάλλεται, 9.00 π.μ. – 19.30 μ.μ. ή 11.00 π.μ. – 21.00 μ.μ. κατόπιν καθολικής συναίνεσης των εκπαιδευομένων, καθημερινά περιλαμβάνονται διαλείμματα μιας ώρας και δύο δεκαπεντάλεπτων) µε αξιολόγηση, προφορική και γραπτή, κατά τη διάρκεια και κατά το τέλος του κύκλου εκπαίδευσης.

Η αξιολόγηση ολοκληρώνεται με Αυτοαξιολόγηση και Γραπτή εξέταση ερωτημάτων πολλαπλής επιλογής στη θεωρία της διαμεσολάβησης και της κείμενης νομοθεσίας, με την οποία ολοκληρώνεται το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τη λήψη Πιστοποιητικού Εκπαιδευμένου Διαμεσολαβητή – TOOLKIT, (Ενότητα ΙΙ), με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις διαπίστευσης διαμεσολαβητών, που διεξάγονται από την αρμόδια Επιτροπή Εξετάσεων της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. κατ’ άρθρο 202 Ν. 4512/2018.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη Διαμεσολάβηση, να το δηλώσουν στη Γραμματεία του ΔΣΠ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) άμεσα και να επικυρώσουν τη συμμετοχή τους προκαταβάλλοντας το ποσό των 300 €. Επειδή ήδη οι δηλώσεις ενδιαφέροντος είναι πολλές, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο καταβολής της προκαταβολής.

Κόστος προγράμματος: 1.400 Ευρώ (υπάρχει δυνατότητας καταβολής του κόστους συμμετοχής, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, σε έως 6 άτοκες δόσεις).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ:

Δήµητρα Κ. Τριανταφύλλου Δικηγόρος LL.M: Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια Διαµεσολαβητών της Toolkit Company και Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών Διαµεσολαβητών, διαπιστευµένη Διαµεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.Α.Δ, πιστοποιηµένη από το ΙΜΙ, διαπιστευµένη οικογενειακή Διαµεσολαβήτρια, µετεκπαιδευµένη στις διαπραγµατεύσεις και τον σχεδιασµό συστηµάτων επίλυσης, επιµορφωµένη στη διαµεσολάβηση χρηµατοοικονοµικών θεµάτων, πιστοποιηµένη Διαιτητής σε διεθνείς  εµπορικές υποθέσεις, JAMS Foundation Weinstein International Fellow (2011) και Weinstein International Senior Fellow

Δανάη Ι. Καρκoύλια Δικηγόρος Mag. Iur. Δ.Μ.Σ: Εκπαιδεύτρια Διαµεσολαβητών Toolkit Company, Αξιολογήτρια του ACB Foundation (ACB Corporate ADR & Mediation), διαπιστευµένη Διαµεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. µε µετεκπαίδευση στη διαµεσολάβηση και επιµόρφωση στις διαπραγµατεύσεις, την οικογενειακή διαµεσολάβηση, την τραπεζική διαµεσολάβηση, τη σχολική διαµεσολάβηση, τη διαµεσολάβηση στον εργασιακό χώρο, τη διαµεσολάβηση µε Μη-Βίαιη Επικοινωνία και µε επιµόρφωση στο Mindful Awareness.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΟΥ ΔΣΠ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΣΠ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΠΑΣ        ΚΩΝΣΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ