ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    Κέρκυρα 27-5-2021
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛ/ΣΟΥ-ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της αριθμ. οικ.11899/22-1-2021 απόφασή μας (ΑΔΑ: Ω3Σ4ΟΡ1Φ-4ΥΓ ), με την
οποία    αναρτήθηκε    στην    ιστοσελίδα    του    Κτηματολογίου
(https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), ο Δασικός Χάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας πλην των περιοχών των πρώην Κοινοτήτων Αλεπούς, Καναλίων, Κ. Κορακιάνας και πρώην Δήμου Κερκυραίων (για τις οποίες έχει ήδη αναρτηθεί δασικός χάρτης), διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν διοικητικές πράξεις της Δ/νσης Δασών Κέρκυρας (τελεσίδικες πράξεις χαρακτηρισμού, αποφάσεις επιτροπών και απαντητικά έγγραφα της υπηρεσίας μας περί του χαρακτήρα εκτάσεων τα οποία εκδόθηκαν από 11-ο6 1975 έως 30-04-1981 και θεωρούνται τελεσίδικα) οι οποίες δεν έχουν απεικονιστεί στον αναρτημένο δασικό χάρτη για τεχνικούς κυρίως λόγους (παλιά τοπογραφικά, χωρίς συντεταγμένες)

Οι πολίτες που διαθέτουν τις ανωτέρω αναφερόμενες διοικητικές πράξεις, παρακαλούνται να ελέγξουν αν οι ιδιοκτησίες τους έχουν αποτυπωθεί ορθά στο δασικό χάρτη. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να μεριμνήσουν για την προσκόμιση των απαραίτητων στοιχείων ώστε η υπηρεσία μας να προβεί στην υποβολή αιτήματος διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος ατελώς.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1.    Αίτηση προς το ΣΥΑΔΧ Κέρκυρας, με θέμα την υποβολή αιτήματος διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος
2.    Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
3.    Φωτοαντίγραφο της διοικητικής πράξης που δεν έχει αποτυπωθεί στον αναρτημένο δασικό
χάρτη
4.    Σύγχρονο εξαρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα της έκτασης (ΕΓΣΑ 87) που αφορά στην ανωτέρω διοικητική πράξη, επί του οποίου θα βεβαιώνεται από τον συντάκτη μηχανικό ότι προέκυψε από την εξάρτηση του παλαιού τοπογραφικού διαγράμματος που συνόδευε τη σχετική πράξη.
5.    Στοιχείο εννόμου συμφέροντος (συμβόλαιο, διαθήκη, Ε9, κλπ)
Όσον αφορά την προθεσμία υποβολής της αίτησής σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας στα τηλέφωνα 2661081398 και 2661042119.
Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στα Σημεία Υποστήριξης της Ανάρτησης που βρίσκονται στην έδρα της Υπηρεσίας μας, Αλυκές Ποταμού, 49100-Κέρκυρα, τις εργάσιμες ημέρες, και από 09:00 έως 14:00, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2661081398 και 2661042119 σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τη Δ/νση Δασών Κέρκυρας

Η Δ/ντρια Δασών

ΚΡΙΚΗ-ΓΑΤΣΟΥΛΗ ΟΛΓΑ
ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ με Α' βαθμό