Ανακοινώνεται ότι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης, κατασκευής  και ανάπτυξης βιβλιοθηκών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου μας στον πρώτο όροφο του  δικαστικού μεγάρου,

το ήμισυ της αίθουσας αυτής θα χρησιμοποιείται και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση , όταν δεν γίνονται εκδηλώσεις, ως βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο και αίθουσα εργασίας για κάθε συνάδελφο. Προς τον σκοπό αυτό θα υπάρχουν και οι απαραίτητοι υπολογιστές.  Η μεταφορά βιβλίου εκτός της βιβλιοθήκης θα γίνεται μόνο κατόπιν ενημερώσεως του υπαλλήλου του Συλλόγου που σε καθημερινή βάση, πλέον, θα ευρίσκεται στον χώρο αυτό. Επισημαίνεται, ακόμη, ότι ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιείται μόνο για τους ανωτέρω σκοπούς και απαγορεύεται αυστηρά  η χρήση του για την επικοινωνία με πελάτες αφού προς τούτο υπάρχει η αίθουσα του ισογείου.
Ακόμη, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν  στην οργάνωση των βιβλίων της βιβλιοθήκης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα  με τους υπεύθυνους του  Δ.Σ. Σπύρο Γκόγκο ή Σπύρο Βαρθολομαίο.

 

                                                ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.