Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε τη συνημμένη σύντομη παρουσίαση του Προγράμματός μας (αρχείο pdf: Diploma In Negotiations) ή/και το ενημερωτικό μας φυλλάδιο πατώντας εδώ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ: 30 Απριλίου 2014, 17:00-20:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (κεντρικό κτίριο ΟΠΑ, Πατησίων 76, 104 34)

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του Προγράμματος, τις προϋποθέσεις φοίτησης καθώς και τα οφέλη που αποκομίζουν κατά τη διάρκεια φοίτησής τους στο Πρόγραμμα αλλά και μετά την αποφοίτησή τους. Ακόμα, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από εισηγήσεις του distance learning και να συνομιλήσουν με το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό καθώς και με Αποφοίτους και Φοιτητές του Προγράμματος. Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015 έχει ήδη ξεκινήσει. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι συνεχής.  

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση, Βασιλική Μπουκουβάλα
Υπεύθυνη Marketing & PR
Diploma in Negotiations
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πατησίων 80, 104 34 Αθήνα
Τηλ: 210 8203 737
Fax: 210 8203 738
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.din.aueb.gr