Προς
Τους υποψηφίους προέδρους του Δ.ΣΚ.,
1.- Αυλωνίτη Αλέξανδρο
2.- Καλούδη Γεώργιο
3.- Πλασκασοβίτη Ηλία

Αξιότιμοι κ.κ. συνάδελφοι

     Όπως γνωρίζετε, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι, προς διευκόλυνση της μετάδοσης των θέσεων, απόψεων, προγραμμάτων κλπ, των υποψηφίων προέδρων και υποψηφίων συμβούλων   στις προσεχείς αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας , τα  εκλογικού περιεχομένου κείμενα των υποψηφίων θα αναρτώνται  ελεύθερα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και θα γνωστοποιούνται στα μέλη μας. Χρήση τούτου έχει ήδη κάνει ο κ. Καλούδης.
      Ακόμη, σας ενημερώνω ότι η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου θα είναι την προσεχή εβδομάδα στην διάθεσή σας για προεκλογικές συγκεντρώσεις που τυχόν επιθυμείτε με τους άτυπους συνδυασμούς σας.
Επιπροσθέτως τούτων  και ύστερα από σχετική  σημερινή συζήτηση με τον εξ υμών Αλ.Αυλωνίτη, σας δηλώνω και με την παρούσα μου ότι είμαι στην διάθεσή σας, εφόσον συμφωνείτε και οι τρεις, για μια κοινή σύσκεψη,  εν όψει της τελευταίας προεκλογικής εβδομάδας, προκειμένου να συζητηθεί και διευθετηθεί  κάθε θέμα που σας ενδιαφέρει. Κυρίως δε για την επικράτηση ενός ήρεμου κλίματος που θα διευκολύνει την μετάδοση  και την προβολή των θέσεων και  επιχειρημάτων όλων ανεξαίρετα των υποψηφίων.

                                                  Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ.Κ.
                                                     ΓΙΑΝΝΗΣ  Γ.  ΒΡΑΔΗΣ