Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 12ης Απρίλη 2021 και αποδέχθηκε την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής και  έτσι σε εκτέλεση της από 12 Μάρτη 2021 απόφασης της Ολομέλειας για την οργάνωση δράσης

«Ημέρες πανελλαδικής διαμαρτυρίας δικηγόρων»,

 θα γίνει  συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε κάθε Πρωτοδικείο της πατρίδας μας για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου.

 

  Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 Απρίλη 2021 και ώρα 12:00 , στο χώρο έξω από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης - Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη» για την διεκδίκηση των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων που έχει θέσει με τις αποφάσεις της η Ολομέλεια.

 

Η διαμαρτυρία θα διοργανωθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας (μάσκα, απόσταση 1,50μ.-2μ. του ενός από τον άλλον κλπ.)

    

Προσκαλείσθε όλες και όλοι να συμμετάσχετε.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο  Πρόεδρος

του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας

 

Γιώργος            Ν.         Καλούδης