ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 5ο «SUMMER SCHOOL» 2023

       Ενόψει του 5ου Summer School 2023, που θα διενεργηθεί από τη Δευτέρα 24/7/2023 έως και την Παρασκευή 28/7/2022, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Σύλλογο Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) και το Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, παρακαλούμε όπως οι έχοντες ενδιαφέρον συμμετοχής το δηλώσουν στη γραμματεία του Δ.Σ.Κ. από αύριο Τετάρτη 19/07/2023 έως και την Παρασκευή 21/7/2023, καταθέτοντας και το απαιτούμενο για τη συμμετοχή ποσό της τάξεως των 60 ευρώ.
      Σημειώνουμε ότι το θέμα του φετινού Summer School θα είναι: «ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ», ενώ παρών στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Δικαστής του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. & Καθηγητής Ευρωπαϊκού δικαίου στην Νομική Σχολή της Napoli της Ιταλίας κ. Roberto Mastroianni, ο οποίος θα είναι και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

     Παρόντες και ομιλητές επίσης θα είναι, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού δικαίου στην Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ κ. Βασίλειος Χριστιανός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) κ. Αλέξανδρος Πολίτης και ο κ. Μιχάλης Πολίτης, καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο οποίος θα παραστεί και ως εκπρόσωπός του.
     Διευκρινίζεται ότι δήλωση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν και Δικαστές, Εισαγγελείς, Ειρηνοδίκες και Διοικητικοί Δικαστές με τον ίδιο ως άνω τρόπο.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Ο Ερευνητικός Σύλλογος Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA), ο Δικηγορικός Σύλλογος

Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σας προσκαλούν στην Τελετή Έναρξης του “5th Summer School on European Union Law, Corfu

2022” με θέμα: «ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ».

       Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, ώρα 20:00μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου

Κερκύρας, στο Δικαστικό Μέγαρο, Οδός Κολοκοτρώνη, 1ος όροφος.

       Θα προηγηθούν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των συνδιοργανωτών και θα ακολουθήσει ομιλία του Δικαστή του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. & Καθηγητή Ευρωπαϊκού δικαίου στην Νομική Σχολή της Napoli της Ιταλίας κ. Roberto Mastroianni.

Στην τελετή θα βραβευθούν από τον Σύλλογο Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) ο Καθηγητής κ. Roberto Mastroianni και ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Κ. κ. Γιάννης Κοντός.

H Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στους χώρους του ΔΣΚ.

 

***Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του 5ου Summer School 2023 και σημειώνεται ότι αυτό θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

 

Με εκτίμηση

Εκ του Δ.Σ.Κ.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ